Автор
|
Список сообщений
|
-
Стаж: 2836 дня(ей)
Рейтинг:
+97
|
Alexanders: ChAO:
Звернув увагу, що квартира двома поверхами вище виставлена на продаж. Співчуваю усім постраждалим :(
Баннер о продаже высел до пожара, если я не ошибаюсь. Сейчас вопрос: кто и когда будет восстанавливать фасад дома?
Ответ будет в среду.
|
25 марта 2016 20:07:40
[b][color=#2B4157;]Alexanders[/color][/b]:[quote][b][color=#2B4157;]ChAO[/color][/b]:
[quote]Звернув увагу, що квартира двома поверхами вище виставлена на продаж. Співчуваю усім постраждалим :(
[/quote]Баннер о продаже высел до пожара, если я не ошибаюсь.
Сейчас вопрос: кто и когда будет восстанавливать фасад дома?
[/quote]Ответ будет в среду.
" цитировать
0
|
-
Стаж: 2187 дня(ей)
Рейтинг:
+32
|
Причина пожара не известна?
|
|
-
Стаж: 2675 дня(ей)
Рейтинг:
+3
|
irriss:
Alexanders:
ChAO:
Звернув увагу, що квартира двома поверхами вище виставлена на продаж. Співчуваю усім постраждалим :(
Баннер о продаже высел до пожара, если я не ошибаюсь. Сейчас вопрос: кто и когда будет восстанавливать фасад дома? Ответ будет в среду.
Так консьєрж казав, що "американець" обіцяв відновити ще цього місяця. Хтось про це чув?
|
27 марта 2016 19:16:29
[b][color=#2B4157;]irriss[/color][/b]:
[quote][b][color=#2B4157;]Alexanders[/color][/b]:
[quote][b][color=#2B4157;]ChAO[/color][/b]:
[quote]Звернув увагу, що квартира двома поверхами вище виставлена на продаж. Співчуваю усім постраждалим :(
[/quote]Баннер о продаже высел до пожара, если я не ошибаюсь.
Сейчас вопрос: кто и когда будет восстанавливать фасад дома?
[/quote]Ответ будет в среду.
[/quote]Так консьєрж казав, що "американець" обіцяв відновити ще цього місяця. Хтось про це чув?
" цитировать
0
|
-
Стаж: 2675 дня(ей)
Рейтинг:
+3
|
Argo: Причина пожара не известна?
Знову ж таки, зі слів консьєржа на балконі загорілось пластикове крісло від недопалку...
|
27 марта 2016 19:17:36
[b][color=#2B4157;]Argo[/color][/b]:[quote]Причина пожара не известна?
[/quote]Знову ж таки, зі слів консьєржа на балконі загорілось пластикове крісло від недопалку...
" цитировать
0
|